Ginop-5-1-7-17

GINOP-5.1.7-17-2018-00033

GINOP-5.1.7-17-2018-00033

A kedvezményezett neve: ROMEOK Alapítvány, azaz „Romák Mezőgazdasági Oktatásáért és Foglalkotatásáért Alapítvány”

A projekt címe: „A ROMEOK Alapítvány gazdaságilag hosszútávon fenntartható társadalmi célú fejlesztése ”

A szerződött támogatás összege: 94 187 540 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 81.3 %

A projekt tartalmának bemutatása: A tervezett fejlesztés során két üzleti tevékenység valósul meg 13 fő hátrányos helyzetű munkavállalóval és 2 fő szakmai megvalósítóval: jelenlegi üzleti tevékenységünk bővítésével építési kivitelezési, felújítási munkák (TEÁOR 4120) 5 fővel és olasz pizzéria üzemeltetése 10 fővel. Közelünkben található Hatvan városa, ill. a Jászfényszarui ipari park, ahol számos multinacinális vállalat telepedett le. Az építési kivitelezés fogyasztói célcsoportja a helyi lakosság, intézmények, vállalkozások, önkormányzat, az olasz étterem fogyasztói célcsoportja szintén a helyi lakosság, intézmények, vállalkozások. Az éttermi tevékenység mellett pizzafutár szolgálatot is ellátunk. A projekt keretében támogatási összegből és önerőből ingatlanbővítés és átalakítási munkák, valamint eszközbeszerzés valósul meg. A projekt során jelentős marketing tevékenységet is tervezünk. Marketingtevékenységünk során fejlesztjük a honlapunkat (pizzarendelés), helyi/régiós médiában hirdetünk, szórólapokat osztunk, plakátokat helyezünk ki, ill. személyesen megkeressük a vállalkozások, intézményeket.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022.05.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.1.7-17-2018-00033

 

Médiamegjelenések

Igyekszünk minden cikket megjelentetni oldalunkon, mely alapítványunk munkásságával foglalkozik, most az uzletihirszerzes.hu online üzleti plattform több cikkében a GINOP-5.1.7-17-2018-00033 programunk külömböző fázisait mutatja be. A teljes cikkek a linkekre kattintva olvahatóak.

Vidéken a járvány alatt sem adják fel

Boldog község már nagyon várja, hogy újra legyen melegkonyhás étterme. Reméljük az pandémiahelyzet is lehetővé teszi a nyitást. Egy biztos az épület már áll, és a működtető sem hétköznapi lesz: egy helyi alapítvány, a ROMEOK (Romák Mezőgazdasági Oktatásáért és Foglalkoztatásáért Alapítvány).

A teljes cikk itt olvasható:

https://uzletihirszerzes.hu/sajto-hirfigyeles/versenypiaci-hirek/item/14156-videken-a-jarvany-alatt-sem-adjak-fel.html

 

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA vadonatúj épülete

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, van egy nagyon lelkes vendéglátó ipari beruházás a Heves megyei Boldog községben. Első híradásunkhoz képest, ahogy fotóinkon is látszik, már elkészült a GASTROM PIZZÉRIA vadonatúj épülete, és a konyhai berendezések nagy része is a helyére kerül lassan.

A teljes cikk itt olvasható:

https://uzletihirszerzes.hu/sajto-hirfigyeles/versenypiaci-hirek/item/14158-elkeszult-a-gastrom-pizzeria-vadonatuj-epulete.html

 

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA Boldogon!

Az OGH hírügynökség már többször hírt adott egy életképesnek induló Heves megyei vendéglátó beruházásról, mint érdekességről.

A teljes cikk itt olvasható:

https://uzletihirszerzes.hu/sajto-hirfigyeles/versenypiaci-hirek/item/14159-elkeszult-a-gastrom-pizzeria-boldogon.html

 

 

GASTROM PIZZERIA: MINŐSÉGBŐL – KÜLÖNLEGESSÉG

Nagyon jó hír: a járványhelyzet javulásával a közönség előtt is kinyílik Boldog új pizzériája: a Gastrom!

Mint községünk lakói már jól tudják, a Romák Mezőgazdasági Oktatásáért és Foglalkoztatásáért Alapítvány (ROMEOK) még 2019-ben a GINOP-5.1.7-17-2018-00033 EU-s pályázat keretében támogatást nyert. A járványhelyzet változásával végre mindenki a vendége lehet majd. A vadonatúj, gyönyörű épületet látva bízunk benne, hogy Boldog következő büszkesége lesz majd mindannyiunk örömére.

Az új étterem egyesíti a tradicionális pizzériák és a falusi konyha előnyeit, amit az egyedi házi ízek, és a kizárólag helyi termelőktől származó ellenőrzött minőségi alapanyagok biztosítanak.

Mindehhez országos viszonylatban is a legmodernebb konyhai berendezéseket felsorakoztató látványkonyha és egy 18 helyből álló saját parkoló is tartozik. Szintén jó hír, hogy 50 főig rendezvények lebonyolítását is vállalják a Gastromban.

Szerencsére a csapat összeállításánál is figyeltek a helyiekre! A vendéglátóipari beruházás 12 fő (részben hátrányos helyzetű) munkavállalóval és 2 fő szakmai személyzettel valósult meg.

A pandémia miatti időcsúszást is a vendégek előnyére használták ki: az új csapat saját konyhai mentorprogram keretében teljes körű higiéniai-, munka-, tűzvédelmi- és gasztronómiai képzésben részesült, aminek sikeréről március második felétől már a saját ízlelőbimbóink is meggyőződhetnek majd.

A várható kínálatból: pizzák, olasz tésztaételek, magyaros hamburgerek (nem mirelit), két féle gyros (pulyka, borjú), továbbá egytálételek, sültek, desszertkülönlegességek várnak mindenkit, természetesen kiszállítva is.

Ahogy a mottójuk is tartja: Itt a jó pizza, magadtól jössz vissza!

Boldogi élet – 2022. április

Mint korábban írtunk róla, több esetben jelent meg külömböző online médiában híradás beruházásunkról, ennek újjabb részét képezi az eseménymenedszer plattform 3 írása.

A teljes cikkek a linkre kattintva olvashatóak.

Vidéken a járvány alatt sem adják fel

Boldog község már nagyon várja, hogy újra legyen melegkonyhás étterme. Reméljük az pandémiahelyzet is lehetővé teszi a nyitást. Egy biztos az épület már áll, és a működtető sem hétköznapi lesz: egy helyi alapítvány, a ROMEOK (Romák Mezőgazdasági Oktatásáért és Foglalkoztatásáért Alapítvány).

A teljes cikk itt olvasható:

https://esemenymenedzser.hu/esemeny-2/hirek-elemzesek/item/32473-videken-a-jarvany-alatt-sem-adjak-fel.html

 

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA vadonatúj épülete

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, van egy nagyon lelkes vendéglátó ipari beruházás a Heves megyei Boldog községben. Első híradásunkhoz képest, ahogy fotóinkon is látszik, már elkészült a GASTROM PIZZÉRIA vadonatúj épülete, és a konyhai berendezések nagy része is a helyére kerül lassan.

A teljes cikk itt olvasható:

https://esemenymenedzser.hu/esemeny-2/hirek-elemzesek/item/32474-elkeszult-a-gastrom-pizzeria-vadonatuj-epulete.html

 

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA Boldogon!

Az OGH hírügynökség már többször hírt adott egy életképesnek induló Heves megyei vendéglátó beruházásról, mint érdekességről.

A teljes cikk itt olvasható:

https://esemenymenedzser.hu/esemeny-2/hirek-elemzesek/item/32475-elkeszult-a-gastrom-pizzeria-boldogon.html

Nagy örömünkre szolgál, hogy az OGH hírügynökség 3 cikkben is lehetőséget biztosított  a GINOP-5.1.7-17-2018-00033 programunk nagyközönség előtti bemutatására. A teljes cikkek a linkekre kattintva olvahatóak.

Vidéken a járvány alatt sem adják fel

Boldog község már nagyon várja, hogy újra legyen melegkonyhás étterme. Reméljük az pandémiahelyzet is lehetővé teszi a nyitást. Egy biztos az épület már áll, és a működtető sem hétköznapi lesz: egy helyi alapítvány, a ROMEOK (Romák Mezőgazdasági Oktatásáért és Foglalkoztatásáért Alapítvány).

 

A teljes cikk itt olvasható: https://ogh.hu/hirek-3/item/1431-hirek-esemenyek.html

 

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA vadonatúj épülete

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, van egy nagyon lelkes vendéglátó ipari beruházás a Heves megyei Boldog községben. Első híradásunkhoz képest, ahogy fotóinkon is látszik, már elkészült a GASTROM PIZZÉRIA vadonatúj épülete, és a konyhai berendezések nagy része is a helyére kerül lassan.

A teljes cikk itt olvasható: https://ogh.hu/esemenymenedzser-rss/item/1432-elkeszult-a-gastrom-pizzeria-vadonatuj-epulete.html

 

Elkészült a GASTROM PIZZÉRIA Boldogon!

Az OGH hírügynökség már többször hírt adott egy életképesnek induló Heves megyei vendéglátó beruházásról, mint érdekességről.

A teljes cikk itt olvasható: https://ogh.hu/hirek-3/item/1433-elkeszult-a-gastrom-pizzeria-boldogon.html

Az elkészült pizzéria épülete – videó

Az elkészült pizzéria épülete – képekben

Folyamatban az építkezés

Szakmai oktatás