GASTROM PIZZERIA: MINŐSÉGBŐL – KÜLÖNLEGESSÉG
Nagyon jó hír: a járványhelyzet javulásával a közönség előtt is kinyílik Boldog új pizzériája: a Gastrom!
Mint községünk lakói már jól tudják, a Romák Mezőgazdasági Oktatásáért és Foglalkoztatásáért Alapítvány (ROMEOK) még 2019-ben a GINOP-5.1.7-17-2018-00033 EU-s pályázat keretében támogatást nyert. A járványhelyzet változásával végre mindenki a vendége lehet majd. A vadonatúj, gyönyörű épületet látva bízunk benne, hogy Boldog következő büszkesége lesz majd mindannyiunk örömére.
Az új étterem egyesíti a tradicionális pizzériák és a falusi konyha előnyeit, amit az egyedi házi ízek, és a kizárólag helyi termelőktől származó ellenőrzött minőségi alapanyagok biztosítanak.
Mindehhez országos viszonylatban is a legmodernebb konyhai berendezéseket felsorakoztató látványkonyha és egy 18 helyből álló saját parkoló is tartozik. Szintén jó hír, hogy 50 főig rendezvények lebonyolítását is vállalják a Gastromban.
Szerencsére a csapat összeállításánál is figyeltek a helyiekre! A vendéglátóipari beruházás 12 fő (részben hátrányos helyzetű) munkavállalóval és 2 fő szakmai személyzettel valósult meg.
A pandémia miatti időcsúszást is a vendégek előnyére használták ki: az új csapat saját konyhai mentorprogram keretében teljes körű higiéniai-, munka-, tűzvédelmi- és gasztronómiai képzésben részesült, aminek sikeréről március második felétől már a saját ízlelőbimbóink is meggyőződhetnek majd.
A várható kínálatból: pizzák, olasz tésztaételek, magyaros hamburgerek (nem mirelit), két féle gyros (pulyka, borjú), továbbá egytálételek, sültek, desszertkülönlegességek várnak mindenkit, természetesen kiszállítva is.
Ahogy a mottójuk is tartja: Itt a jó pizza, magadtól jössz vissza!
Boldogi élet – 2022. április